avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cheltuieli de spitalizare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cheltuieli de spitalizare

Sotia mea a avut in 2012 un accident de circulatie din vina ei. conf referatului politiei.Partea vatamata a depus plangere penala. Clauza s-a clasat intrucat fapta nu e prevazuta de legea penala.La data producerii accidentului sotia avea o asigurare RCA ASTRA valabila. Partea vatamata a chemat in judecata societatea de asigurari avand pretentii, iar hotararea tribunalului a fost suspendare civila avand in vedere falimentul ASTRA. Ulterior spitalul ii cere sotiei , fiind gasita vinovata, sa acite cheltuieli de spitalizare.Neachitand sa trezit cu o adresa de la judecatorie.Daca nu a depus intampinarea la cererea de valoare redusa astfel nedepunand o copie RCA se mai poate face ceva , in sensul de a nu plati cheltuielile de spitalizare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: stefu100 , utilizator 19:15, 7 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita introducerea FONDULUI DE GARANTARE A ASIGURATILOR, daca mai sunteti in termen
Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:

Puteti solicita introducerea FONDULUI DE GARANTARE A ASIGURATILOR, daca mai sunteti in termen

Termenul de 30 de zile a trecut, asta e problema
Ultima modificare: Joi, 7 Septembrie 2017
stefu100, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriere 3 ani cheltuieli de spitalizare cyan cyan una din victimele din masina condusa de fratele meu a fost data in judecata de catre spital ptr recuperarea cheltuielilor de spitalizare in termen de 3 ani de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu 4 ani de zile am fost implicat intr-un ... Vasile014 Vasile014 Buna ziua! In urma cu 4 ani de zile am fost implicat intr-un accident unde am lovit doi pietoni pe trecere care traversau regulamentar. Vina a fost a mea si ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident rutier, obligata sa plateasca spitalizarea desi este asigurata geolivbv geolivbv Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Anul trecut, in luna august, am avut un accident auto. Pe scurt: un sofer baut a taiat o curba si a intrat in masina ... (vezi toată discuția)