avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate narcisa002

Activitate narcisa002

Vechiul angajator si-a recunoscut vina la prima infatisare si mi-a platit si din urma drepturile oprite(sporul conform transei de vechime, pt. ca noi suntem functionari publici). Si in final instanta constata doar ca sumele de bani restante au fost achitate si ca actiunea a ramas fara obiect, de parca prin faptul ca angajatorul si-a recunoscut vina si mi-a platit nu ar insemna ca recunoaste ca a gesit la inceput cand imi da raspuns printr-o adresa (atasata la dosar la tribunal) in care imi spune ca nu-mi recunoaste vechimea, ulterior cred ca a primit un raspuns favorabil mie de la Ministerul Muncii(chiar a specificat in acea adresa catre mine ca asteapta un raspuns de la Ministerul Muncii) si de aceea isi recunoaste greseala la prima infatisare. Actualul angajator are niste persoane la resurse umane care nu au habar sa interpreteze o lege....si de aceea le voi intenta un nou proces cu ...obligatia de a face.
Multumesc de raspuns. Stiam acest lucru. Eu am un raspuns pozitiv acordat de o instanta judecatoreasca. Problema este ca ....ulterior adica...9 ani mai tarziu am fost preluati printr-o ordonanta de guvern de o alta institutie publica care....nu vrea efectiv sa recunoasca sentinta instantei.
Buna ziua doamna. Am si eu aceeasi problema ca si dumneavoastra. As dori sa stiu daca ati avut proces cu angajatorul dumneavoastra pentru ca si eu as dori sa actionez in instanta angajatorul meu. Va rog mult de tot daca puteti sa-mi raspundeti la mesaj.Va multumesc.
Narcisa Dumitrescu
agentia mi-a luat comision in urma semnarii acestei promisiuni de vanzare cumparare. Aceasta promisiune nu a putut fi respectata din cauza vanzatorului si nu a mea. Agentia si-a incasat comisionul fara sa astepte incheierea contractului de vanzare-cumparare care nu a mai avut loc. Si acum ma tot amana spunand ca inca nu are bani. Sa-i actionez deci in judecata?
Buna ziu. Am semnat o promisiune de vanzare cumparare pentru un apartament in Pitesti, in data de 08.06.2012, data la care am platit si comisionul agentiei imobiliare de 3000 ron. Vanzatorul nu a reusit sa-si rezolve inscrierea in cartea funciara(vanzatorul nu a putut sa faca acel cadastru pt ca apartamentul aparea cu un sechestru asigurator aplicat de parchetul de pe langa judecatoria PITESTI) si nu a reusit sa-si rezolve problema pana la data din promisiunea de vanzare-cumparare. Atunci mi-a restituit acel avans pe care il platisem ,dar agentia imobiliara nu mi-a restituit comisionul in acel moment specificand in acel nou act facut intre mine si vabnzator ca o sa imi restituie comisionul cel tarziu la data de 31 octombrie 2012. Insa nici pana la aceasta data de azi: 28 noiembrie nu mi-a restituit acel comision tot amânându-mă , spunând că nu are bani. Ce anume mă sfătuiţi sa fac_ sa îl acţionez în judecată? Vă rog frumos sa-mi dati un sfat. Multumesc. Narcisa Dumitrescu.