Complet: Complet nr.11 - Special
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de petentul D A G, reclamant-pârât reconvenţional în dosarul civil 3781/190/2013 , având ca obiect cerere de ajutor public judiciar formulată în cadrul dosarului civil nr. 3781/190/2013 şi în consecinţă îl scuteşte pe acesta de la plata taxei judiciare de 8 lei stabilită în sarcina acestuia pentru cererea reconvenţională formulată, depusă la fila 22 la dosar.Fără cale de atac.Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi, 27.06.2013
Document: Încheiere de şedinţă 27.06.2013
dar ca sa aflu ca batranelul are 2 copii.de un an jumate situatia este tot asa.am vb cu unul dintre copii si a zis ca o sa-mi dea semnatura...dar dupa atata timp ce trebuie sa fac??mai e bun antecontractul care l-am facut atunci??sunt sanse sa pierd banii??
am cumparat o garsoniera de la un batranel care este singur,sotia i-a murit de 2 ani.garsoniera este pe amandoi.la notar noi am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare.batranul a zis ca nu mai are rude,nu mai are pe nimeni.notarul a zis ca trebuiei deschisa succesiune si dureaza 2 luni.am dat un avans de 4 mii e si diferenta a zis ca o sa o
achit dupa succesiune
am cumparat o garsoniera de la un batranel. la notar a zis ca e singur si nu mai are pe nimeni..ca urmare el are 2 copii...inca nu am rezolvan nimic.ce as putea sa fac??