avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este semnificaþia soluþiei instanþei?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este semnificaþia soluþiei instanþei?

Complet: Complet nr.11 - Special
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de petentul D A G, reclamant-pârât reconvenţional în dosarul civil 3781/190/2013 , având ca obiect cerere de ajutor public judiciar formulată în cadrul dosarului civil nr. 3781/190/2013 şi în consecinţă îl scuteşte pe acesta de la plata taxei judiciare de 8 lei stabilită în sarcina acestuia pentru cererea reconvenţională formulată, depusă la fila 22 la dosar.Fără cale de atac.Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi, 27.06.2013
Document: Încheiere de şedinţă 27.06.2013
Stimat forumist,

Nu înseamnă nimic altceva decât ce se arată: petentul DAG a făcut o cerere de ajutor public judiciar, cererea i-a fost admisă, în consecință dl. DAG nu va plăti taxă judiciară de timbru.

Cu stimă.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita depasire termen sau nu? newsady newsady buna ziua, in anul 2013 27.06.2013 mi-a fost intentat un proces(nu am primit nimic acasa) Pe portal am gasit: 16.04.2014 Ora estimata: 08:30 Complet: ... (vezi toată discuția)
Curatela pentru o persoana cu handicap grad i- anulare cerere pentru nemotivare in drept sebyste sebyste Buna ziua, Pentru a primi indemnizatie de la primarie pentru persoanele cu handicap grav(5)I.Sunt nevoit sa obtin de la judecatorie calitatea de curatela!Am ... (vezi toată discuția)
Proces suspendat conform art. 155 ind. 1 cod procedurã civilã _Oana_ _Oana_ Buna ziua! La valoarea unui imobil, instanta mi-a impus achitare unei taxe de timbru pt care am solicitat scutirea acesteia, astfel ca, in acest sens am ... (vezi toată discuția)