avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate mbadea

Activitate mbadea

Buna ziua !
Sotul meu detine o societate comerciala care are activitatea suspendata de 3 ani.Vreau sa stiu daca firma va fi desfiintata automat sau trebuie sa o desfiinteze el ? Pana la data la care el va face acest lucru trebuie sa depunem declaratiile la termen.Nu am fost la Registrul comertului pt a obtine acea aprobare(nu mai retin cum se numeste) care ne scuteste de scutirea depunerii declaratiilor.
Ma puteti lamuri,va rog ?
Va multumesc
Discuție CO
Pe vechiul cm ramura beneficiam de 24 zile co pt o vechime 10-15 ani.Acum am trecut la o vechime 15-20 ani iar angajatorul ar trebui sa imi acorde 26 zile CO dar nu o face afirmand ca au inghetat acordarea lor odata cu schimbarea codului muncii.Mentionez ca am colegi care beneficiaza pt vechime 15-20 ani de 26 zile CO . Ce este de facut? La cate zile de co am dreptul ?
Discuție Discriminare !?
Buna seara!
Doresc un punct de vedere legat de CO.
Angajatorul a aplicat pana anul trecut contractul pe ramura care acum este expirat, din 2010.
CCR -turism prevedea pentru :
-10-15 ani vechime un CO 24 zile,
-15-20 ani de munca- 26 zile,
-20-25 ani de munca - 28 zile dar ,in acest an ,raspunsul lor este, ca au inghetat concediile( le acorda pe cele de anul trecut)
Eu am facut 15 ani si ar trebui sa beneficiez de 26 CO ca si ceilalti colegi cu vechime similara. Nu vor sa acorde 26 zile ci numai 24 cum am avut anul trecut pentru o vechime de sub 15 ani.
Este asta discriminare, daca colegi de ai mei au acest drept si eu nu?
Cum trebuie sa procedez?
Va multumesc.