buna,poate cineva sa-mi raspunda la intrebarile mele...sint cetatean R.Moldova,am depus dosarul pentru cetatenie romana in 2012, insa dupa citeva luni ma-m casatorit in Romania,locuiesc in romania pe baza permisului de sedere temporar cu cnp, mi-am schimbat actele in numele sotului,este vreun dezavantaj in asta daca o fi sa apar apar in ordinele de dobindire a cetateniei??? as putea sa obtin cetatenia mai devreme de 5 ani, cum ar fi normal in urma casatoriei cu cetatean roman??
mersi de raspuns,dar la mine pasaportul e moldovenesc nu romanesc..si in cazul neprezentarii lui am nevoie de viza nu????
dar referitor la intrebari,dau acolo unde e deschis deja la tema data..nu cred ca incomodez pe cineva..daca e cineva care stie un raspuns imi raspunde..
sotul este cetatean roman, si avem certificat de casatorie romanesc, insa de la imigrari mi-a eliberat permis de sedere nu carte de rezidenta... :((
cum sa obtin aceasta carte de rezidenta??? sint ceva conditii de obtinere a lui???
buna,imi spuneti va rog in cazul in care sint casatorita in romania, fiind din R.Moldova si am un permis de sedere temporar ca membru de familie,pina in 2017,pot sa merg in UE insotita de sot??sau am nevoie de alte acte...