avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatenie Romana pentru cetatean moldovean casatorit ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatenie Romana pentru cetatean moldovean casatorit cu cetatean roman

buna,poate cineva sa-mi raspunda la intrebarile mele...sint cetatean R.Moldova,am depus dosarul pentru cetatenie romana in 2012, insa dupa citeva luni ma-m casatorit in Romania,locuiesc in romania pe baza permisului de sedere temporar cu cnp, mi-am schimbat actele in numele sotului,este vreun dezavantaj in asta daca o fi sa apar apar in ordinele de dobindire a cetateniei??? as putea sa obtin cetatenia mai devreme de 5 ani, cum ar fi normal in urma casatoriei cu cetatean roman??
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:17, 10 Aprilie 2013
Daca ati depus actele asta nu inseamna ca nu puteti completa dosarul, din contra avand in vedere ca v-ati casatorit cu un cetatean roman este un avantaj in obtinerea cetateniei.Dacă eşti căsătorit şi convieţuieşti cu un cetăţean român, termenul de obtinere a cetateniei este de 5 ani de la data căsătoriei.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2013
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere cetatenie romana claudiad claudiad Buna ziua, Am o intrebare legata de procedura de obtinere a cetateniei la cerere. In cazul unei persoane din Republica Moldova care este casatorita cu un ... (vezi toată discuția)
Dobandirea cetateniei in romania pop sorin pop sorin Buna Ma intereseaza in ce fel se poate obtine sederea in Romania precum si cetatenia definitiva/temporara. Prin casatorie am inteles ca doar dupa 5 ani ... (vezi toată discuția)
Expirarea buletinului de identitate cetatean strain nelicab nelicab Sunt casatorita de 8 ani cu un cetatean strain de origine iordaniana.Patru ani am locuit in Romania unde am fost(si suntem inca) la zi cu toate actele necesare ... (vezi toată discuția)