avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Activitate analiss

Activitate analiss

Buna seara,a trecut o luna si o saptamana de cand am fost chemata la postul de politie pt ''ciufuleala"precedenta,urma sa primesc amenda dar nu am mai fost chemata,este posibil sa mai primesc amenda?nu am dat nici o declaratie decat am fost intrebata verbal,trebuia sa i platesc si ochelarii domnisoarei dar nici asta nu am mai fost pusa sa fac,se poate sa se fii incheiat totul asa?multumesc
si va rog frumos pe cei care a-ti vazut mesajul meu sa-mi dati un sfat,pt ca imi este frica de faptul ca o sa primim amandoua amenda dar si ca va face in asa fel incat eu sa-i platesc ochelarii si are si niste ochelarii din aia cu lentile groase deoarece are si hipermetropie si strabism...:(
nu pot sa zic despre aceasta altercatie ca a fost intradevar o bataie,eu m-ai mult m-am aparat si din"paruiala "aia ochelarii au cazut si s-au spart,fata respectiva consider eu ca este vinovata deoarece ea m-a scos fortat din discoteca si asa a inceput totul..:( sincer nu as fi vrut sa se ajunga la asa ceva ,sau mai ales sa mi treaca prin cap k o sa ma bat,nu s- a mai intamplat niciodata....este chiar penibil si rusinos sa se intample asa ceva la niste fete
multumesc frumos
si se poate sa i platesc si ochelarii chiar daca nu i am spart dar poate sa si ia niste martori mincinosi?multumesc de raspuns
eram la discoteca si o fata s a luat de mine am inceput sa ne batem ,dupa ce s-a incheiat toata altercatia ea a constatat k ochelarii ei sunt pe jos sparti!akum ma acuza ca i-am luat ochelarii de la ochi si i-am spart cu buna vointa,in bataia asta intre" ",mi am pierdut si eu cercelul de aur...a depus declaratie la politie m au chemat si pe mine si acum ni s-a spus ca daca nu ajungem la o intelegere ni se va da amenda la amandoua si daca se dovedeste k eu i am spart trebuie sa-i platesc asa ca m am ales si batuta si probabil cu amenda .Intrebarea este cam ce valoare poate sa aibe amenda?multumesc