avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... bataie intre fete
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

bataie intre fete

Buna seara,a trecut o luna si o saptamana de cand am fost chemata la postul de politie pt ''ciufuleala"precedenta,urma sa primesc amenda dar nu am mai fost chemata,este posibil sa mai primesc amenda?nu am dat nici o declaratie decat am fost intrebata verbal,trebuia sa i platesc si ochelarii domnisoarei dar nici asta nu am mai fost pusa sa fac,se poate sa se fii incheiat totul asa?multumesc
Puteti sa fiti mai explicita? Nu prea se intelege mare lucru din ce ati prezentat
Daca si-a retras plangerea, atunci s-a terminat tot. Daca nu si-a retras plangerea o sa fiti chemata la Politie (in mod normal acolo veti da o declaratie in scris).
Daca a fost doar o ciufuleala nu ati avea probleme.
Este posibil sa fie vorba de o amenda data pe Legea 61/1991.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 198 c. pr. pen. claudio_mario86 claudio_mario86 Buna seara.Va rog sa ma ajutati si pe mine privind o problema care are legatura cu art. 198. In ziua de 12.09.2010 am avut o altercatie cu o persoana in sect. ... (vezi toată discuția)
Furt kaufland vitya123123 vitya123123 Bună, sunt cetățean al Republicii Moldova, student în România, am am fost prin cum am furat din kaufland o mini boxă in voaloare de 70 roni, am fost la ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru bataie in locuri publice analiss analiss eram la discoteca si o fata s a luat de mine am inceput sa ne batem ,dupa ce s-a incheiat toata altercatia ea a constatat k ochelarii ei sunt pe jos ... (vezi toată discuția)