dar asta e a 2 a expertiza deja. firma de asigurari a facut o expertiza cand au avut dosarul de dauna in ancheta si au trimiso la instanta fiind motivul pt care nu mau despagubit. aceasta expertiza fiind cea propusa de mine si facuta de expertul instantei de judecata la care ei au facut obiectiuni si acum le raspunde expertul instantei.
Mai pot face alta expertiza ???adica fiind a 3 a.
cat mai dureaza procesul daca sa facut expertiza auto sau audiat martorii si toate au iesit bine?? iar termenul trecut au depus cei de la asigurari 2 obiectiuni la expertiza pt expert si vor fi trimise raspunsurile de la expert pentru obiectiuni termenul acesta adica peste 2 saptamani! mai pot face inca o data obiectiuni?? cam cat mai dureaza??
este valabila o expertiza a unui accident efectuata din pozele facute de inspectorul de daune de la omniasig si apoi trimise la expert fara sa fi vazut in realitate masinile sau sa fi fost la locul accidentului acest expert???
da mi-au comunicat de o expertiza extrajudiciara facuta de ei din poze la sediu in bucuresti . Macar daca era masina mea da e a bunicii mele.si e nasol ce sa intamplat.
si daca ei erau asa siguri sa dovedeasca ma dadeau pe mana autoritatilor sunt sigur si le aratau ca au suspiciuni de frauda . sunt militar si pun mare pret pe corectitudine .
pai dupa 3 saptamani miau dat un email cu alte date ale altui accident si apoi au refacut mailu apoi nu raspundeau deloc si a venit unul de la ei la verificarea dosarului si dupa mau dus cu vorba si miau dat email dupa 2 luni jumate ca au suspiciuni si au refuzat plata. ei trebuiau sa ma anunte in 5 zile de la data accidentului ca au suspiciuni asupra producerii asa am citit .