avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... dauna omniasig refuz de plata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

dauna omniasig refuz de plata

este valabila o expertiza a unui accident efectuata din pozele facute de inspectorul de daune de la omniasig si apoi trimise la expert fara sa fi vazut in realitate masinile sau sa fi fost la locul accidentului acest expert???
Cel mai recent răspuns: Ciprian Dinu , Avocat 16:43, 21 Ianuarie 2013
In cazul in care va referiti la o expertiza comandata de societatea de asigurare in cadrul dosarului de dauna, aceasta poate justifica un refuz de plata amiabil din partea lor, dar nu are nicio valoare in instanta (unde urmeaza sa fie dispusa o alta expertiza, de data asta obiectiva).
Daca v-a fost respins dosarul de dauna in acest fel, trebuie sa va spun ca din pacate multe societati de asigurare procedeaza asa in ultimul timp (comanda o expertiza si resping la plata, stiind ca multi pagubiti nu mai au nervi, bani si timp sa se judece cu ei).
Daca sunteti sigur pe modul producerii accidentului si eventual aveti si un martor, va recomand sa mergeti sa va judecati cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere dosar dauna Stingray Stingray Oprind la culoarea rosie a semaforului am fost lovit violent din spate de catre un alt autoturism. Am fost la politie unde s-a inchiat procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Refuz plata rca - ce pot face? lyv lyv In luna dec. 2010 am fost implicat intr-un accident rutier, nefiind eu vinovatul. M-am prezentat la asiguratorul celui vinovat, impreuna cu vinovatul, pentru a ... (vezi toată discuția)
Asigurătorul meu a respins dosarul de daună pentru că, din cauza șocului și din neștiință, am preluat vina accidentului asupra mea. ce pași trebuie să urmez acum? georgells georgells Buna seara. Acum 3 luni de zile am fost implicat intr-un accident de circulatie intr-un sens giratoriu. Eu, proprietarul unui autoturism eram pe banda din ... (vezi toată discuția)