Incepand cu ce data trebuie sa fie deschis registrul de bani personali, 1 mai sau poate fi deschis pana la data de 8 mai? Notificarea trebuie depusa pana pe 8 mai pentru a nu fi contraventie, dar registrul cand ar trebui deschis?
Nu pot sa mai inregistrez la decembrie materiale si deseuri, deoarece am facut o raportare a lor. Este legal sa fac referatul si procesul verbal de casare a obiectelor de inventar, dupa inventar in alta luna?
Cu ocazia inventarierii la 31.dec.am constatat ca unele obiecte de inventar sunt defecte, deteriorate si nu mai pot fi folosite.Pot face referatul la 31 dec. si procesul verbal de casare in luna ianuarie? Este gresit sa le prind in listele de inventar si sa le scad in ianuarie si tot in ianuarie sa ma inregistrez cu deseul?
Bunica a decedat acum 7 ani. Are un copil inainte de casatorie, pe tata si 5 dupa ce s-a casatorit. Este titulara unui titlu de proprietate de 3,84 ha de pe urma defunctului sot . Tata are vreun drept la acest pamant, ca mostenitor al bunicii?
Am o nelamurire in ceea ce priveste retinerea cass pentru drepturile de arenda aferente anului 2012, ridicate in anul 2014. In 112 se declara doar impozitul?