Cu ocazia inventarierii la 31.dec.am constatat ca unele obiecte de inventar sunt defecte, deteriorate si nu mai pot fi folosite.Pot face referatul la 31 dec. si procesul verbal de casare in luna ianuarie? Este gresit sa le prind in listele de inventar si sa le scad in ianuarie si tot in ianuarie sa ma inregistrez cu deseul?
In baza referatului,intocmiti proces verbal de scoatere din uz a obiectelor de inventar in folosinta (Cod 14-2-3/aA). Capitolele I si II se completeaza de catre comisia constituita in acest scop,capitoluil III se completeaza dupa aprobarea propunerilor si efectuarea scoaterii din uz si predarea la magazie a materialelor sau deseurilor rezultate . Toate aceste operatiuni se fac in luna decembrie.
Nu pot sa mai inregistrez la decembrie materiale si deseuri, deoarece am facut o raportare a lor. Este legal sa fac referatul si procesul verbal de casare a obiectelor de inventar, dupa inventar in alta luna?
Nota de rebut/pv casare
teiu
situatie: in cazul in care un container prezinta defecte majore sau se distruge ca urmare a manevrarii sau a transportarii dintr-un loc de depozitare in altul ... (vezi toată discuția)
Casare timbre!
IRLUBUCURESTI
buna ziua,
imi poate spune cineva care sunt procedurile si legislatia pentru casarea unor timbre (fiscale si judiciare) din gestiune. acestea nu mai pot fi ... (vezi toată discuția)