avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate profettu

Activitate profettu

buna ziua,
sunt profesor la scoala generala si trebuia sa primesc diferentele salariale in urma hotararilor judecatoresti. In 2012 am primit transele aferente dar pentru 2013 nu am primit transele, iar ceilalti colegi de la scoala respectiva au primit. ce se poate face in cazul de fata. care sunt masurile legale pe care le pot lua impotriva scolii?
Răspuns la discuția Durata preaviz
acu am vazut, am in c.i.m. 20 de zile lucratoare...

va multumesc
Discuție Durata preaviz
Buna ziua, vreau sa demisionez de la compania la care sunt angajat si trebuie sa le dau preaviz. Din cate stiam eu preavizul este de 15 zile calendaristice. Vreau sa va intreb daca s-a schimbat cumva si trebuie sa stau 20 de zile lucratoare in preaviz.

Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția 1 Decembrie 2012
va multumesc pentru promptitudine. O seara placuta
Am facut orarul cu o zi libera in plus (recuperare data 1 Decembrie) dar mi s-a spus ca nu se pune ca si zi libera extra...pentru ca a fost in weekend, cui trebuie sa ma adresez sa redresam situatia si sa primim liberul meritat sau suma aferenta acestei zile...?
Va multumesc
Buna ziua,
Dupa cum stiti data de 1 Decembrie a cazut intr-o zi de sambata anul acesta. Eu lucrez la un cinematograf si in data de 1 s-a lucrat. Intrebarea mea este daca am lucrat in aceasta zi angajatorul este obligat sa imi dea o zi libera in cursul lunii curente ?