avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Durata preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Durata preaviz

Buna ziua, vreau sa demisionez de la compania la care sunt angajat si trebuie sa le dau preaviz. Din cate stiam eu preavizul este de 15 zile calendaristice. Vreau sa va intreb daca s-a schimbat cumva si trebuie sa stau 20 de zile lucratoare in preaviz.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 17 Ianuarie 2013
Care este durata preavizului pentru demisie prevazut in c.i.m. ? ... Ati incheiat cumva un act aditional de modificare a acestei durate?
acu am vazut, am in c.i.m. 20 de zile lucratoare...

va multumesc
Acesta este termenul care va trebui sa-l respectati in caz de demisie si in cazul in care angajatorul nu renunta total sau partial la acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este perioada preavizului in cazul demisiei? biduca biduca Buna ziua am si eu o intrebare, as dori sa plec de la locul de munca actual si as vrea sa stiu care este perioada de preaviz in cazul demisiei?Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz gica10 gica10 In data de 07.05 am anuntat conducerea societatii unde lucrez intentia de a demisiona cu preavizul legal.Mi-au comunicat ca termenul legal ... (vezi toată discuția)
Demisie bcezar76 bcezar76 Buna ziua! Am un contract incheiat pe perioada nedeterminata din anul 2011. Vreau sa plec in alta companie pe u post similar (fctie de conducere)! Eu stiam ca ... (vezi toată discuția)