Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Activitate pirvudiana

Activitate pirvudiana

Pot completa formularul pt redirectionarea impozitului pe venit din 2020 daca sunt in concediu medical de aproximativ 4 luni? Are vreo insemnatate aspectul asta?
Multumesc
Buna ziua
Exista vreo reglementare legislativa prin care proprietarii unei cladiri in care isi desfasoara activitatea mai multe firme, pot interzice parcarea autoturismelor in dreptul curtii (al gardului, pt ca in dreptul portilor de acces inteleg) in timpul saptamanii in intervalul orar 7-18? Motivul invocat: "avem nevoie de locurile de parcare pentru angajatii firmelor care isi desfasoara activitatea aici". Initial comunicarea se facea verbal de catre cineva cu ochi ageri care observa imediat cum vreun nefericit parca, acum au aparut pe toata lungimea gardului si panouri "parcarea interzisa". Mentionez ca in primul rand vorbim despre un trotuar, deci teoretic nu ar avea nimeni voie sa parcheze acolo (nu?), iar in al doilea rand mi se pare aberant sa pui stapanire pe toate locurile de parcare din fata curtii tale, pentru ca ti-ai luat tu obligatia sa le oferi angajatilor locuri de parcare...
Este o fractura in logica mea?
Multumesc!
va multumesc mult pentru raspuns. acum insa, se nasc alte intrebari. am precizat ca parintii nu locuiesc cu noi,practic. insa teoria din buletinul mamei, spune altceva.mama are aceeasi adresa cu noi, in buletin(deci se va lua in considerare si venitul ei, banuiesc). iar actul de proprietate al apartamentului este si pe numele tatalui meu, care mai are o proprietate(acolo unde figureaza ca ar locui). luand in calcul toate aceste precizari (pe care nu m-am gandit sa le fac de la inceput) mai are rost sa ma gandesc sa completez acea cerere? da, tata mai are o proprietate, insa conteaza? pentru ca nu el va completa cererea ca solicitant, ci mama. in speranta ca am fost cat de cat coerenta, va rog sa ma lamuriti, pentru ca eu vad lucrurile destul de incurcate.. VA MULTUMESC!
buna ziua! eu am o nelamurire referitoare la completarea cererii despre care se tot vorbeste. locuiesc intr-un apartament impreuna cu fratele meu(surse de venit: finantare de la parinti+ alocatia de stat a fratelui meu). locuinta insa, este pe numele parintilor. INTREBARE: pentru calcularea venitului mediu pe membru de familie se iau in calcul si veniturile parintilor, chiar daca nu locuiesc aici, sau numai alocatia fratelui meu (eu sunt studenta, si nu am nici un venit-salariu/bursa) ?
multumesc