avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Activitate slashtim

Activitate slashtim

Răspuns la discuția Contractele de munca din REVISAL
ok, multumesc frumos.
o zi buna !
Răspuns la discuția Contractele de munca din REVISAL
In cazul acesta ce pot face eu , cum trebuie sa procedez pentru a inchide acest contract ?
Răspuns la discuția Contractele de munca din REVISAL
In extrasul lor apare acest contract inca activ din 2012, in Revisalul pe care pot eu sa-l vizualizez de pe calculatorul meu, nu apare acest contract....m-am gandit ca poate ei nu au baza de date actualizata....sau nu stiu....in orice caz nj stiu cum sa procedez mai departe, iar zilele trec !
Răspuns la discuția Contractele de munca din REVISAL
Asa zic cei de la organul de control, ca este posibil sa fie dublat dr nu sunt nici ei siguri...:-)
Buna ziua,
in urma unui control de la o institutie a statului au fost constatate urmatoarele nereguli si anume :
- listele din programul meu de inregistrare a contractelor de lucru a angajatiilor nu corespundea cu listele celor de la institutia abilitata pentru a efectua aceste controale.
La ei aparea activ un contract pe care firma mea nu l-a procesat niciodata ca fiind activ, am fost si la cei de la IT pentru a lamurii situatia, iar de acolo au zis ca ,, ii posibil ca acest contract sa se fi dublat din baza lor de date "
Cei de la ,,institutia cu controale,, mi-au dat un termen sa rezolv problema, altfel sunt pasibil de o amenda destul de mare...problema este ca eu nu stiu cum sa o rezolv !
Ma poate ajuta cineva ??
Multumesc
In certificatul de inregistrare al firmei mele activitatea principala este: INTERMEDIERI IN COMERTUL CU PRODUSE DIVERSE-4619, in cazul acesta legal sunt acoperit la un control de la ITM ?
Multumesc anticipat !
Firma mea ( la care sunt administrator si asociat unic ), are contract de prestari servicii cu o alta firma, contractul consta in administrarea unui magazin de-a lor cu diverse, care se afla in incinta unui centru comercial.
Eu am doua angajate cu norma intreaga, 8 h/zi, (la firma pe care o detin eu ), din pacate cu cele doua angajate nu reusesc sa acopar programul de lucru al centrului comercial, doresc sa stiu daca am dreptul ca si administrator si asociat unic sa suplimentez restul de ore ramase din orarul de lucru ( eu nefiind incadrat in campul muncii ) !
Multumesc
:(