avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CA ADMIN. SI ASOC. UNIC AL FIRMEI, AM DREPTUL DE A ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CA ADMIN. SI ASOC. UNIC AL FIRMEI, AM DREPTUL DE A VINDE IN MAGAZIN?

Firma mea ( la care sunt administrator si asociat unic ), are contract de prestari servicii cu o alta firma, contractul consta in administrarea unui magazin de-a lor cu diverse, care se afla in incinta unui centru comercial.
Eu am doua angajate cu norma intreaga, 8 h/zi, (la firma pe care o detin eu ), din pacate cu cele doua angajate nu reusesc sa acopar programul de lucru al centrului comercial, doresc sa stiu daca am dreptul ca si administrator si asociat unic sa suplimentez restul de ore ramase din orarul de lucru ( eu nefiind incadrat in campul muncii ) !
Multumesc
:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 8 Decembrie 2012
In baza actului constitutiv al societatii aveti dreptul sa desfasurati o activitate care sa corespunda obiectului de activitate al societatii al carei asociat unic sunteti.
In certificatul de inregistrare al firmei mele activitatea principala este: INTERMEDIERI IN COMERTUL CU PRODUSE DIVERSE-4619, in cazul acesta legal sunt acoperit la un control de la ITM ?
Multumesc anticipat !
Intermedierea nu are de-a face cu administrarea magazinului, Codul este gresit.
daca faceti INTERMEDIERE (semnati contracte in numele celui care cumpara marfa, delegat cu aprovizionarea magazinului ) nu puteti sa vindeti dvs. in magazinul atuia .

puteti sa semnati un contract de inchiriere si sa solicitati comertul cu amanuntul ca sa vindeti in magazin catre populatie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Decembrie 2012
olden, utilizator
Aveti dreptul sa desfasurati activitate in cadrul societatii ca si asociat unic ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura pentru obtinerea autorizatiilor de functionare a unui srl hillfingerr hillfingerr Buna ziua, Am inteles ca as avea nevoie de urmatoarele autorizatii. 1.autorizatiei de functionare de la primarie (acord exercitii ... (vezi toată discuția)
Modificare cod caen + cesiune parti sociale diziy diziy Buna seara Sunt asociat intr-o societate impreuna cu doua alte persoane. Acestea urmeaza sa iasa din firma si eu, ca asociat unic, vreau sa modific codul ... (vezi toată discuția)
O problema incalcita ellutza_me21 ellutza_me21 O societate comerciala care are activititatea de comert cu ridicala al materialului lemnos si al materialelor de constructii - CAEN 4673, (pe certificatul ... (vezi toată discuția)