Multumesc mult pentru raspuns. Din cate am aflat . unii spun ca in instanta si nu la notar. Dar oricum am primit un raspuns clar de la dv. Va doresc o zi buna!
Multumesc anticipat celor ce pot sa-mi ofere cateva lamuriri: mama doreste sa dezbata succesiunea dupa singurul frate decedat acum 1 an.si 3 luni.Exista o persoana posesoare a certificatului de mostenitor, respectiv fiica (dintr-o casatorie anterioara) sotiei fratelui decedat ,care a mostenit in urma decesului mamei sale , partea cuvenita.Intrebarea mea este: ce sanse are mama in aceasta dezbatere a mostenirii (mentionez ca persoana cu certificat de mostenitor nu poate fi gasita , ea s-a prezentat doar acum 16 ani si a luat certificatul ) si in cat timp de la decesul unicului frate, ea poate sa faca dezbaterea mostenirii?
Am inteles,explicatia dv este foarte clara! Am intrebat, deoarece in lista din Aneaxa1 cu tarile ce necesita viza , nota **)din subsol, mentioneaza la Iraq aceast tip de viza.Multumesc pentru lamuririle aduse!
Buna ziua! Pentru cine poate sa ma ajute cu un raspuns la intrebarea mea, multumesc anticipat! Care sunt pasii de urmat si ce documente sunt necesare in cazul in care o persoana din Iraq doreste sa vina in vizita in Romania pentru o perioada de maxim 10 zile! Intrebarea vizeaza ambele parti:cea romana in calitate de gazda si cea din Iraq in calitate de oaspete!
Va doresc o zi buna!