avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate stunna

Activitate stunna

multumesc mult !
de acum cand am vre-o nedumerire, o sa intreb pe formum mai intai :)
Datorita dumneavoastra (am mai avut parte de ajutor de la dumneavoastra pe forum), mai am un loc de munca cel putin un an :)
Foarte tare, pe mine m-a "eliberat din functie" datorita faptului ca nu aveam facultatea inceputa si l-a angajat pe respectivul...acum cateva zile am aflat ca el nu avea terminat liceul si am zis sa intreb pe forum... Eu intre-timp am inceput o facultate. ce inseamna sa nu cunosti legea... :)
Buna ziua, de ceva timp am inteles ca daca nu ai facultatea facuta nu poti "detine" o functie de conducere...
Lucrez la o firma care are un coordonator de oameni, ce se ocupa de documente si altele (dabea se descurca in fata unui PC) si nici macar nu are liceul terminat ...
Are "dreptul" de a coordona oamenii in acest caz ?
Multumesc !
Răspuns la discuția salarii compensatorii sau somaj ?
Multumesc mult pentru raspuns !
Răspuns la discuția salarii compensatorii sau somaj ?
Buna seara inca o data ! Am avut unele "discutii" cu cei de la firma si mi-au spus ca ei nu vor inchide posturile, vor face doar un transfer catre cealalta firma... in cazul in care nu semnam cu noua firma, pur si simplu ne concediaza... deci in concluzie nu prea e nimic de facut, decat sa semnam cu firma noua... nu ?
Răspuns la discuția salarii compensatorii sau somaj ?
Multumesc mult pentru raspuns, o sa ma interesez la firma !
Buna seara, tocmai am fost informat ca in 2 luni se va inchide postul meu in cadrul firmei la care lucrez, si e posibil sa "ne ia" alta firma... intrebarea mea este, daca se inchide postul avem dreptul la 2-3 salarii compensatorii , sau legea ne trimite in somaj daca nu semnam cu noua firma ?
Multumesc anticipat !