am facut un credit de consum la bancpost,fara nici un fel de garantie,in anul 2008.in ianuarie 2010 mi-am pirdut serviciul si de atunci nu lucrez nicaieri. a avut loc un proces de executare pentru neplata ratelor. in aprilie 2011 am facuto intelegere de plata cu executorul pa care am respectat-o intocmai. aveam un debit de 4400 si pana in februarie 2012 am achitat 2000 lei.In martie cand am fost la sucursala bancpost sa platesc rata,nu mi s-au primit banii pe motiv ca,, contul executorului a fost blocat. Am luat legatura cu executorul care mi-a spus sa pac nici o plata pana nu ma contacteaza cineva de la banca.In urmatoarele luni nu m-a contactat nimeni iar in august am primit o instiintare precum ca am de platit suma de 4500 lei debit plus 500 onorariul avocatului . Nu mi s-a luat in considerare suma de 2000 lei platita.Din ianuarie 2010 nu am servici, am incercat sa fac tot posibilul sa ma achit de obligatii si totusi de ce nu mi s-au luat in considerare ratele platite pana atunci? Mentionez ca sunt singura,vaduva si nu am nici un fel de venit.Ma descurc cum pot lucrand cu ziua,traind de pe o zi pe alta. Ce ma sfatuiti sa fac? Mai sunt de platit o gramada de bani si nu mai rezist psihic.Ajutati-ma ,va rog
Sunt nascuta in iunie 1958 si am 23 ani lucrati din care 20 cu grupa a 2 a si schimbul 3.Momentan nu am serviciu.Intrebarea mea ar fi: cum si cand ma incadrez la pensie de drept sau la pensie anticipata?