avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate ElenaNed

Activitate ElenaNed

Răspuns la discuția executare silita
am reesalonat dar mai putin de 200 lei lunar nu se poate....si este foarte mult.
am facut un credit de consum la bancpost,fara nici un fel de garantie,in anul 2008.in ianuarie 2010 mi-am pirdut serviciul si de atunci nu lucrez nicaieri. a avut loc un proces de executare pentru neplata ratelor. in aprilie 2011 am facuto intelegere de plata cu executorul pa care am respectat-o intocmai. aveam un debit de 4400 si pana in februarie 2012 am achitat 2000 lei.In martie cand am fost la sucursala bancpost sa platesc rata,nu mi s-au primit banii pe motiv ca,, contul executorului a fost blocat. Am luat legatura cu executorul care mi-a spus sa pac nici o plata pana nu ma contacteaza cineva de la banca.In urmatoarele luni nu m-a contactat nimeni iar in august am primit o instiintare precum ca am de platit suma de 4500 lei debit plus 500 onorariul avocatului . Nu mi s-a luat in considerare suma de 2000 lei platita.Din ianuarie 2010 nu am servici, am incercat sa fac tot posibilul sa ma achit de obligatii si totusi de ce nu mi s-au luat in considerare ratele platite pana atunci? Mentionez ca sunt singura,vaduva si nu am nici un fel de venit.Ma descurc cum pot lucrand cu ziua,traind de pe o zi pe alta. Ce ma sfatuiti sa fac? Mai sunt de platit o gramada de bani si nu mai rezist psihic.Ajutati-ma ,va rog
Sunt nascuta in iunie 1958 si am 23 ani lucrati din care 20 cu grupa a 2 a si schimbul 3.Momentan nu am serviciu.Intrebarea mea ar fi: cum si cand ma incadrez la pensie de drept sau la pensie anticipata?