avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Activitate best_army_boy

Activitate best_army_boy

buna ziua,
sunt venit de aprox 3 luni in tara iar pe data de 27.10.12 mi-a fost retinut permisul de conducere SPANIOL pe o perioada de 30 zile pentru depasire coloana oprita la semafor.mi sa dat o dovada cu care aveam dreptul de a circula pana pe data11.11.12 dupa care nu am mai avut dreptul de a conduce pana pe data de 11.12.12.agentul de circulatie in fapt mi-a spus ca neaparat pe data de 11.12.12 sa ma prezint la politie pentru a-mi ridica permisul ca daca nu il trimit in spania.pe data de 11.12 am fost prezent la ora 9 la ghiseul de eliberari permise suspendate si mi sa spus ca permisul meu este trimis in spania dar fara o dovada concreta...dupa care am intrat in audienta cu comandantul care mi-a spus acelasi lucru ,ca nu ma poate ajuta cu nimic si ca trebuie sa merg personal in spania pentru a intra in posesia permisului.spuneti-mi va rrog daca este normal si legal ce mi sa intamplat si daca pot intra in posesia permisului fara a pleca in spania...
va multumesc anticipat

sa nu uit...daca mi-au trimis permisul in spania de unde se ridica?de la consulat sau de la autoritatea care la elberat?