In primul rand multumesc pt raspuns.
gigipopa a scris:
Obligatia de anuntarea evenimentelor produse revine angajatorului...
Asa cum am precizat, angajatorul refuza sa-l declare ca si AM, nu exista nicaieri, nimic scris, pt ca nu doreste sa fie ceva scris. A fost dus la spital cu masina de la firma si i s-a spus sa spuna ca s-a accidentat acasa.
Pentru neindeplinirea sarcinilor de serviciu, inspectorul ssm poate fi sanctionat disciplinar conform prevederilor din ROI al firmei.
Pai sa fiu sanctionat de cel care nu ma lasa de fapt sa-mi fac treaba tocmai pt ca nu vrea sa existe nimic scris, inregistrat ?
Ca lucrator ssm aveti obligatia sa anuntati angajatorul de consecintele posibile si pentru linistea dvs. sa o faceti in scris, cu nr. de inregistrare/ data, intocmind o nota cu parerea dvs. asupra evenimentului produs (cauze, responsabilitati, masuri de aplicat in continuare, etc.), iar in final sa mentionati consecintele.
Orice hartie voi face, nu va fi inregistrata, iar daca i-o dau lui, va fi aruncata.
In plus imi voi atrage antipatia, pt ca,probabil, in mintea lui se gandeste ca de fapt vreau sa-i fac rau, nu ca-mi fac treaba.
E o situatie cam complicata.