Spun ca niciodata nu e mai mult decat ce-l obliga instanta pentru un copil, copil la care spui ca tii enorm. Si da a avut luni in care a trimis mai mult decat pensia alimentara, si anume de ziua ei spunand ca restul sunt pentru cadou sau in primele luni de cand a inceput sa plateasca pensia alimentara restanta după ce i-am facut plangere
Buna ziua. Am o fetita de 5 ani si sunt divortata. tatal fetei e plecat din tara si timp de vreo 3 ani nu a platit pensia alimentara hotarata de judecator la vremea aceea de 150 ron. Dupa ce am facut plangere a platit pensia inclusiv cea din urma. De trei luni iar nu a mai platit nimic. Ce trebuie sa fac? El zice ca a avut luni in car a trimis mai mult decat ce-l obliga instanta si dupa socoteala lui are platita in avans pensia alimentara. Va multumesc anticipat pentru raspuns
Buna ziua. Imi cer scuze ca intervin dar e un subiect care ma intereseaza in mod direct. Sunt angajata ca si consilier juridic stagiar de la 1 octombrie 2012 si nu sunt inscrisa la nici un colegiu. In contractul colectiv de munca scrie ca orice consilier juridic care nu are vechime in aceasta meserie trebuie sa faca stagiu 2 ani sau cu cu dispensa de la director un an si 6 luni.
buna ziua. sunt divortata de 2 ani si pana in momentul de fata nu m-am gandit sa fac partaj pentru datoriile dobandite in timpul casniciei. Nu stiu daca se poate asa ceva. Daca da cum sa procedez?
am divortat acum 2 ani din fosta casnicie a rezultat o fetita. In instanta fostul sot a cerut drept la vizita si un anumit program dar fiindca nu a platit taxa acest program nu a fost aprobat. Daca vreau sa plec cu fata din tara in vacanta am nevoie de aprobarea lui? Aprobare care sunt 100%sigura ca nu mi-ar da fostul sot. Mentionez ca el este plecat din tara lasandu-ma pe mine cu foarte multe datorii. De asemenea cand a plecat m-a lasat cu foarte multe datorii. Mai pot sa-l dau in judecata pentru aceste datorii sa recuperez o parte din ele? Multumesc anticipat pentru raspunsurile date. O zi buna