avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate casandrarobertamona

Activitate casandrarobertamona

Răspuns la discuția Reclamatie vatamare corporala
Buna.
Am declarat ca m-a lovit, ei au poze cu mine cu vanataile, am spus ca ma urmareste si ma ameninta. Eu am dat toste datele lui de aici, inclusiv copia dupa pasaport, adresa lui din Albania si am mentionat ca a locuit in Germania ilegal timp de 2 ani. Au fost sa il caute la locuinta dar nu mai era acolo.Am semnat un "strafantrag" un fel de declaratie cu cele spuse de mine in care il amendeaza pe el pt cele intamplate.Cat ar fi amenda in acest caz? Si ce se intampla in cazul in care renunt la plangere?
Am facut o reclamatie la politie, deoarece fostul meu partener m-a agresat, aveam vanatai pe corp si aproape ca mi-a smuls parul.In momentul cand l-a cautat, a fugit de acasa.Mentionez ca eu sunt romanca iar el albanez.
Exista posibilitatea sa retrag plangerea, fara ca el sa pateasca ceva? deoarece nu vreau sa merg mai departe cu reclamatia, din motive pe care nu vreau sa le descriu. Eu lucrez aici, insa el nu lucra deloc, nu avea mutatie, figura ca si turist.Eu am dat toate datele politiei, poza dupa pasaportul lui, adresa din Albania, adresa unde locuia in Germania fara acte..fotografii cu el, fotografii cu mine cu vanataile..tot!As vrea sa stiu cum pot face sa retrag plangerea fara da ma afund mai tare in probleme.
Va multumesc anticipat si astept raspunsul dv.
Simona
Buna ziua.
Am cunoscut un barbat albanez in Germania.Eu sunt romanca, dar sunt stabilita in Germania de 10 ani.
Ce pasi ar trebui sa urmez ca el sa poata locui cu mine in Germania, sa poata lucra legal, fara casatorie..deoarece ne cunoastem de jumatate de an si am nevoie de putin timp inainte de a face pasul decisiv.
Traind impreuna pot sa il cunosc mai bine!
Multumesc.
Discuție buna seara
Buna seara.
As dori daca puteti sa ma ajutati in legatura cu o problema privind cartea mea de munca.
Am predat cartea mea de munca firmei la care am lucrat in 2009. In anul 2011 cand am plecat de la ei, am cerut cartea de munca si mi -a spus ca este la scanat la ITM Bucuresti, deoarece acolo este sediul mare al firmei pt care eu am lucrat.
Intru in an 3 lea an de cand tot sun la ei si imi dau acelasi raspuns.."cartea dv de munca este scanat"...Am sunat la relatii cu publicul la ITM Bucuresti si cineva de acolo mi-a spus ca sunt informatii confidentiale si ca nu-mi poate spune si sa merg personal.
Mentionez ca eu lucrez cu acte in regula in Germania si nu am cum sa merg si sa astept ore in sir la ITM Bucuresti, deoarece eu sunt din Timisoara.
As vrea sa imi dati un sfat cam cum ar trebui sa procedez ca sa fiu linistita ca totusi cartea mea de munca este la scanat.Mi se pare aiurea sa cer informatii despre cartea mea de munca si sa mi se spuna ca sunt confidentiale.
Va multumesc anticipat si astept un raspuns de la dv.

Simona