avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Casat cu un albanez
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Casat cu un albanez

Buna ziua.
Am cunoscut un barbat albanez in Germania.Eu sunt romanca, dar sunt stabilita in Germania de 10 ani.
Ce pasi ar trebui sa urmez ca el sa poata locui cu mine in Germania, sa poata lucra legal, fara casatorie..deoarece ne cunoastem de jumatate de an si am nevoie de putin timp inainte de a face pasul decisiv.
Traind impreuna pot sa il cunosc mai bine!
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 14:23, 23 Ianuarie 2019
Avand in vedere ca este cetatean albanez iar Albania NU este membra a UE are doar doua variante :
Contrcat de munca in Germania sau casatoria cu dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie Elecri Elecri Buna ziua, sunt romanca si impreuna cu viitorul sot care este albanez locuim in Italia am dori sa stim daca este mai usor sa ne casatorim in Italia sau in ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are un copil nascut in germania erdo erdo lucrez in germania sunt romanca si am nascut de curand in germania?? intrebarea mea este daca ma puteti ajuta imi spun ca aici nu se plateste prenatal si ca ... (vezi toată discuția)