avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce drepturi are un copil nascut in germania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce drepturi are un copil nascut in germania

lucrez in germania sunt romanca si am nascut de curand in germania?? intrebarea mea este daca ma puteti ajuta imi spun ca aici nu se plateste prenatal si ca copil nu poate dobandi cetatenie si drepturi banesti decat alocatia de stat stiam si auzisem ca aici era o indemnizatie 1800 de euro cand se nastea copilul va rog daca se poate sa-mi spune-ti ce pasi sa urmez sa-mi iau toate drepturile VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 12:31, 22 Septembrie 2010
Trebuie sa va adresati unui jurist german care cunoaste legislatia din acea tara.
Succes !
Copilul, chiar daca este nascut pe teritoriul Germaniei, este cetatean roman. El ar putea fi si cetatean german daca tatal sau este cetatean german sau daca dv aveti si cetatenie germana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenia franceza lalea11 lalea11 Buna, M-am inscris pe form in speranta ca cineva ma poate ajuta cu problema mea. M-am casatorit pe 8 martie 2008, iar sotul meu a primit cetatenia franceza ... (vezi toată discuția)
Copilul cu un parinte roman primeste cetatenia romana automat sau la cerere danielaaussingen danielaaussingen Buna ziua, copilul meu cetatean german (acum in varsta de 13 ani) cu tata german are cetatenie romana in mod automat, desi n-am pus niciodata cerere de ... (vezi toată discuția)
Problema '' cu nasterea '' ContSters205490 ContSters205490 VA propun urmatoarea problema : >> Doamna '' Ada '' cetatean roman pleaca intr -o croaziera . Doamna '' Ada '' urmeaza ... (vezi toată discuția)