buna seara,as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva:
In aprilie 2012 am primit o condamnare de 1 an cu suspendare si 5 ani de incercare la care s-a adaugat obligatia de a nu conduce autovehicule,au trecut 2 ani de la acea sentinta si am aflat ca s-a introdus un nou cod penal care modifica art 184 pentru care am fost condamnat..intrebarea mea este:am vreo sansa sa mai pot redobandi permisul de conducere?exista vreo cale de atac importiva acestei pedepse complementare?
Va multumesc!!
buna ziua,dupa o grea perioada revin cerand iarasi ajutor :(
am inteles caci a intrat in vigoare noul cod penal,ma poate cineva ajuta sa-mi spuna daca cumva am vreo sansa sa mi se revoce pedeapsa complementara?
Va rog daca poate cineva sa ma ajute caci nu stiu cum sa fac in caz ca am vreo scapare..
Multumesc!
buna,ma numesc petru si am o mare nelamurire:am primit 1 an cu suspendare si 5 de incercare pentru vatamare corporala din culpa iar permisul mi-a fost anulat,ca si cum nu era de ajuns am primit si obligatia de a nu conduce autovehicule iar adevarul este ca nici macar nu eram vinovat!ca am primit suspendare nu ma deranjeaza,puteau sa imi dea 10 ani caci asta-i singura problema care am avut-o cu legea..nu inteleg de ce obligatia asta????singurul lucru care stiam sa fac era sa conduc,din asta traiam,acum am ramas cu doi parinti batrani si bolnavi si cu sotia insarcinata de intretinut,pe langa asta nu ma mai angajeaza nimeni ca am cazier...intrebarea mea este:cum sa fac sa iau permisul inapoi?se mai poate?daca da,CAND??va rog frumos daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva.Va multumesc!!!