avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pedepse complementare noul cod penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pedepse complementare noul cod penal

buna seara,as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva:
In aprilie 2012 am primit o condamnare de 1 an cu suspendare si 5 ani de incercare la care s-a adaugat obligatia de a nu conduce autovehicule,au trecut 2 ani de la acea sentinta si am aflat ca s-a introdus un nou cod penal care modifica art 184 pentru care am fost condamnat..intrebarea mea este:am vreo sansa sa mai pot redobandi permisul de conducere?exista vreo cale de atac importiva acestei pedepse complementare?
Va multumesc!!

Alte discuții în legătură

Cod penal-anulare permis And91rey And91rey Buna ziua, Rog pe toti cei care sunt in cunostinta de cauza sa ma ajute cu o informatie. Pe scurt...... am fost condamnat la 1 an si 4 luni inchisoare cu ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la aplicarea pedepsei sau reabilitare judecatoreasca. CezarD CezarD La inceputul lunii octombrie 2013, am primit 2 pedepse de 10 luni si de 8 luni de inchisoare cu suspendare (termenul de incercare fiind de 2 ani si 10 luni) ... (vezi toată discuția)
1 an cu suspendare .pot ataca sentinta? claudiu099 claudiu099 Tocmai s-a dat sentinta in dosarul meu cu privire la permisul auto si am primit 1 an de inchisoare cu suspendare sub supraveghere si 3 ani termen de incercare ... (vezi toată discuția)