avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 1 an cu suspendare .Pot ataca sentinta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

1 an cu suspendare .Pot ataca sentinta?

Tocmai s-a dat sentinta in dosarul meu cu privire la permisul auto si am primit 1 an de inchisoare cu suspendare sub supraveghere si 3 ani termen de incercare dar pe aceasta perioada de incercare nu am dreptul sa dau de permis.
Intrebarea mea este:se m-ai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 10:26, 30 Septembrie 2013
Pe portalul instantelor de judecata portal.just.ro cautati dosarul dvs. daca stiti numarul, la instanta la care v-ati judecat. Pe pagina cu dosarul dvs. scrie si calea de atac.
Da, se poate ataca in termenul inscris in ultimele randuri ale sentintei
Cu un avocat bun aveti sanse reale de castig, in special daca sunteti de profesie sofer. (ma refer la obtinere permis), S-ar putea sa obtineti numai o amenda penala, daca va expuneti bine cauza in recurs. Bafta !
Doar in caz de achitare permisul nu se anuleaza.
Odata ce s-a dispus condamnarea ( neavand nicio relevanta modalitatea de individualizare judiciara a pedepsei ) , permisul de conducere va fi anulat.

Exista posibilitatea de redobandire a dreptului de a conduce pe drumurile publice in termen de un an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis după pronunțarea sentinței: care este procedura? Radonic Radonic Am dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice cu o alcolemie de 1.5 g/l la prima proba si 1.4 g/l la a doua proba din August 2017. Dosarul ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului de conducere in urma unei hot judecatoresti valentin797 valentin797 Instanta de fond a pronuntat o condamnare pt sav infrac de cond a unui vehicul sub influnta alcoolului cu pedeapsa amenzii penale in cuantum de 4500 lei si ... (vezi toată discuția)
Am condus fara permis Rotatu Rotatu Buna ziua, am si eu o intrebare acu 2 ani am fost prins conducand fara permis. Iar tocmai acu cand sunt inscris la scoala de soferi mi.au continuat dosarul am ... (vezi toată discuția)