Tocmai s-a dat sentinta in dosarul meu cu privire la permisul auto si am primit 1 an de inchisoare cu suspendare sub supraveghere si 3 ani termen de incercare dar pe aceasta perioada de incercare nu am dreptul sa dau de permis.
Intrebarea mea este:se m-ai poate face ceva?
Pe portalul instantelor de judecata portal.just.ro cautati dosarul dvs. daca stiti numarul, la instanta la care v-ati judecat. Pe pagina cu dosarul dvs. scrie si calea de atac.
Cu un avocat bun aveti sanse reale de castig, in special daca sunteti de profesie sofer. (ma refer la obtinere permis), S-ar putea sa obtineti numai o amenda penala, daca va expuneti bine cauza in recurs. Bafta !
Odata ce s-a dispus condamnarea ( neavand nicio relevanta modalitatea de individualizare judiciara a pedepsei ) , permisul de conducere va fi anulat.
Exista posibilitatea de redobandire a dreptului de a conduce pe drumurile publice in termen de un an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.
Am condus fara permis
Rotatu
Buna ziua, am si eu o intrebare acu 2 ani am fost prins conducand fara permis. Iar tocmai acu cand sunt inscris la scoala de soferi mi.au continuat dosarul am ... (vezi toată discuția)