avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Activitate CRISTIANOO0

Activitate CRISTIANOO0

ok am inteles ma ma intereseaza ceva daca ai cum sa ma ajuti ,eu sunt chirias dar am contract la circa financiara vreau sa stiu cine trebuie sa faca demersurile legale eu sau adevaratul propietar ?? mii de multumiri
De ex. stau intro garsoniera de 17 m si a venit la 3 pers intretinerea 440 ron pe luna decembrie,este posibil ? Am inteles de la mai multu locatari ca presedinta ,administratora,si culmea cenzoru sunt mana in mana si ne fura cu acte ,ce pot sa fac?
Răspuns la discuția Probleme asociatie proprietari
ma intereseaza cum ai formulat cererea la primarie ,am inteles ca si pe noi ne fura dar cu acte thx
Răspuns la discuția intretinere
problema este ca presedinta de bloc este mana in mana cu administratora,si am vazut ca in fiecare luna vine pentru reparati bloc cate 60 ron pe apartament si sunt 105 apartamente,unde se duc bani astia ca nu am vazut nimic reparat,si am inteles ca cumnatul administratorei lucreaza la o firma si ii elibereaza facturi pentru asa zise reparati ,asta ma intereseaza e pot sa le fac?
Discuție intretinere
Salut ma intereseaza si pe mine daca poate sa ma ajute cineva unde trebuie sa ma duc sau ce sa fac ca sa le verifice actele la intretinere la asociatia de propietari unde locuiesc ? Deoarece fura si nu vreau sa ma bat cu presedinta si cu administratoraX-( ,ma puteti ajuta?