Buna ziua,
am citit la dumneavoastra pe site un articol
www.avocatnet.ro/content/art...
in care se zice ca :
"Acordarea sumei suplimentare de 600 lei, pe perioada suprapunerii cazurilor in care persoana se afla cu un copil in perioada de concediu si indemnizatie in baza OUG nr.148/2005 si naste/adopta/ia in plasament sau tutela un copil, in baza OUG nr.111/2010. Aceasta reglementare va avea efecte doar pentru situatiile aflate in plata sau pentru cele care se vor produce dupa adoptarea legii"
Eu am un copil care s-a nascut in octombrie 2010 si un copil care s-a nascut in iunie 2012.
Eu inteleg din articol ca pe perioada de 5 luni cand concediile s-au suprapus pot beneficia de suma de 600 ron suplimentar fiind o situatie "aflata in plata".
Am sunat la primarie si mi-au spus ca am inteles gresit ca aceasta prevedere se va aplica doar de la 1 ianuarie 2013. Mi se pare absurd deoarece ca sa beneficieze de prevederile legii din 2005 ultimul copil se putea naste in decembrie 2010..deci in decembrie 2012 deja facuse 2 ani.... si nu se mai poate suprapune perioada cu nici un alt copil astfel incat sa beneficieze cineva..oricine de prevederile legii....
Ce alt argument as putea sa ii aduc functionarei de la primarie?
Va multumesc!