avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Activitate cotycot

Activitate cotycot

Buna ziua,

Inlocuirea (voita) de catre un functionar bancar a numarului unui contract cu alt numar (fictiv) si prezentarea lui ca inscris oficial se incadreaza la "Fals in inscrisuri sub semnatura privata" Art 290 din Codul Penal?
Multumesc
Răspuns la discuția Refuz de plata dauna Casco
Ati rezolvat problema? Si eu ma aflu in aceeasi situatie.
In momentul in care se incheie un constat amiabil intre parti, se piede orice drept de ridicare a pretentiilor. Doamna si-a luat cerfiticatul prin "cadouri". Angajati un avocat sa va rezolve problema.
Buna ziua,

Povestea mea:
Am incheiat Casco acum 1 an. In perioada contractuala am deschis un dosar de dauna (cu franchiza 100 euro per dosar) in care s-au inregistrat mai multe elemente. Dosaru a durat 4 luni de zile in care ba ca nu platisem polita (si le-am demonstrat cu acte ca achitase) ba alte lucruri inventate. Intre timp polita ajuns la final, eu platind integral suma.
A venit si momentul in care a trebuit sa-mi ridic masina si, STUPOARE, trebuie sa platesc eu milioane din buzunar pentru vopsirea integrala a unei piese. Acest lucru este ILEGAL tinand cont ca vopsirea in service se face per piesa si nu per suprafata.
Inspectorii spun ca trebuie sa-si recupereze si ei "ceva" din dauna si ca ei sunt dispusi sa plateasca pentru vopsirea partii avariate iar eu sa suport vopsirea celeilalte parti din piesa.

Astept pareri, comentarii si sugestii.

[Editat - Pct. 2.11. din Regulament: Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.]