avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Activitate ancamiriam

Activitate ancamiriam

Răspuns la discuția Spionaj la munca
multumesc pt link..il citisem deja..dar explicati-mi ce inseamna: insa doar pentru indeplinirea unor obligatii legale exprese sau in temeiul unui interes legitim, cu respectarea drepturilor persoanelor angajate.
care sunt aceste conditii in care pot fi montate???si monitorizare video,audio,gps sau de care,nu vor sa si protejeze bunurile,se tem de furat
:))
Am citit tot felul de pareri si legi care nu prea m-au lamurit.Am un loc de munca de cativa ani si acum cateva luni s-a produs un prejudiciu in firma de natura materiala,faptasul fiind prins.De atunci suntem mai ceva ca in Big Brother.Camere de filmat in birouri,nu stiu daca si audio,gps uri pe masina fara instiintarea noastra in prealabil,probabil si microfoane,nu stiu inca dar probabil vom afle in curand.Nu se pune accent decat pe presiune psihica,stres permanent si urmariri.Intrebarea mea..este legal sau nu?Probabil subiectul a mai fost dezbatut,dar astept o parere mai clara.
Răspuns la discuția Atributii avocat
Dar sa reclame sotul meu la politie in Germania este prea mult?
Avocata face parte din baroul Bota.Sotul meu cand o suna nu poate vorbi ca are un debit verbal..evident sa se scoata..Cred ca merg greu procesele daca s-a apucat sa racoleze romanii de acolo..sa mai faca un ban

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Multumesc pentru raspuns ,banuiala mea ca ar fi pacaleala s-a adeverit ,presupun ca daca spun inselaciune e grav.Dar pana la urma din punctul meu de vedere asta e ,cat timp percepi un onorariu despre care tu scrii pe factura ca reprezinta consilierea ta in gasirea unui loc de munca ,iar verbal afirmi cu convingere ca il vei gasi ,si incepi cu inca o gramada de taxe ,comisioane si alte cele ,nu cred ca se poate numi altfel.Problema cea mare e ca nu stii cui sa te adresezi ,sa te ajute ,pentru ca mi s-a mai spus ca tot noi o sa avem probleme.Oricum,multumesc pentru explicatii.
dar aceste legi sunt valabile si in strainatate?in Germania s a intamplat.sper sa imi puteti raspunde.este vorba de un avocat roman care isi desfasoara activitatea acolo.multumesc frumos.
Multumesc
Buna seara..Am citit regulamentul Forumului dar din pacate nu stiu in ce categorie sa incadrez intrebarea. Vroiam sa stiu daca un avocat are voie sa intermedieze locuri de munca, deoarece sotul meu a primit o oferta de gen, cu un contract, factura ,chitanta ,deoarece mie mi se pare cam teapa...Va multumesc frumos.