avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spionaj la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spionaj la munca

Am citit tot felul de pareri si legi care nu prea m-au lamurit.Am un loc de munca de cativa ani si acum cateva luni s-a produs un prejudiciu in firma de natura materiala,faptasul fiind prins.De atunci suntem mai ceva ca in Big Brother.Camere de filmat in birouri,nu stiu daca si audio,gps uri pe masina fara instiintarea noastra in prealabil,probabil si microfoane,nu stiu inca dar probabil vom afle in curand.Nu se pune accent decat pe presiune psihica,stres permanent si urmariri.Intrebarea mea..este legal sau nu?Probabil subiectul a mai fost dezbatut,dar astept o parere mai clara.
Cel mai recent răspuns: ancamiriam , utilizator 07:48, 4 Iulie 2013
Angajatii pot fi supravegheati la locul de munca, in anumite conditii.
Va rog parcurgeti informatiile aflate pe urmatorul link:
www.avocatnet.ro/content/art...
multumesc pt link..il citisem deja..dar explicati-mi ce inseamna: insa doar pentru indeplinirea unor obligatii legale exprese sau in temeiul unui interes legitim, cu respectarea drepturilor persoanelor angajate.
care sunt aceste conditii in care pot fi montate???si monitorizare video,audio,gps sau de care,nu vor sa si protejeze bunurile,se tem de furat
:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere audio-video - legala sau nu rodica2001 rodica2001 Buna ziua ! am lucrat la o gradinita de copii unde conducerea a montat in bucataria unde lucram o camera de supaveghere audio/video in urma careia ,atat eu cat ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere audio si video mihaimatei mihaimatei Buna ziua, Doresc sa instalez in incinta firmei la care sunt propietar o camera video care capteaza si audio pentru a supraveghea oamenii care lucreaza la ... (vezi toată discuția)
Sistem supraveghere vizual si audio Dana Muresan Dana Muresan Buna, as dori sa ma lamuriti cu o chestiune, este legal ca angajatorul sa instaleze in incinta birourilor unde lucraza angajatii camere de filmat care sa ... (vezi toată discuția)