avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Activitate butisac

Activitate butisac

Răspuns la discuția constructie parc fotovoltaic
salut, as vrea sa stiu daca vreau sa-mi instalez pe acoperisul casei mele, panouri solare, casa mea nefiind bransata la reteaua de curent, caci se afla intr-un loc izolat, am nevoie de vre-o autorizatie, de vreun act ceva ? Vreau sa-mi fac un sistem OFF GRID , fara sa dau curent pt. enel, il folosesc numai casnic. ms
salut,
am o problema asemanatoare, am cartea de munca la fostul angajator, de la care mi-am dat demisia cu preaviz de 2 saptamani.

Am lucrat timp de 8 luni la o firma de paza, G4S apoi mi-am dat demisia.

In timpul lucrat la ei, mi-au facut atestat de paza, pentru care eu am semnat o hartie cu ei, cum ca daca imi dau demisia mai devreme de 2 ani, va trebui sa-mi platesc taxa dde scolarizare(adik pentru atestat).

Cand mi-am dat demisia efectiv, mi s-a spus ca va trebui sa imi platesc taxa de scolarizare, sa iau chitanta pe acea suma, sa iau atestatul, iar apoi sa ma duc cu ele in alta parte, la alt sediu ca sa ridic cartea de munca.

Atestatul il am, chitanta acea nu o am pentru ca nu am platit suma de bani, doamna respectiva nu mi-a putut incasa suma din diverse motive.

Acum dupa aprox. 1 an jumate, eu incerc sa imi recuperez cartea de munca.
Am incercat sa contactez firma ca sa imi dea cartea de munca, insa fara nici un rezultat.

Unde si cum m-as putea duce mai departe ca sa recuperez cartea de munca ?

Am lucrat la G4s in perioada 8.2010 - 4.2011.