avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale constructie parc fotovoltaic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

constructie parc fotovoltaic

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu cateva informatii referitoare la obtinerea avizelor initiale si ulterioare precum si autorizatiile necesare constructiei unui parc fotovoltaic?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: butisac , utilizator 20:17, 4 Octombrie 2015
Buna ziua!
In ce etapa sunteti: PUD/PUZ, autorizatie de constuctie.....?
Daca sunteti doar la stadiul de intentie trebuie sa elaborati intai un PUD/PUZ pt proiectul d-voastra si sa il supuneti avizarii (planul va fi elaborat de catre un proiectant si depus la Primarie, de unde se va elibera un CU cu avizele necesare). Cand obtineti toate avizele, se face o sedinta a Consiliului primariei si se ia decizia de a aproba (sau nu) planul d-voastra urbanistic. Urmeaza etapa de obtinere a autorizatiei de constuctie....alti bani, alta distractie....
Acestea sunt niste liniii mari, va pot da mai multe detalii pe partea de avize/ acorduri/ autorizatii protectia mediului daca doriti....
Mult succes!
Multumesc frumos pt raspuns,sunt doar la stadiul de intentie,vreau sa stiu cam ce trebuie facut pentru a ma putea apuca.
Buna seara! As vrea si eu mai multe detalii pe partea de avize/acorduri/autorizatii. Va multumesc pt timpul acordat!
salut, as vrea sa stiu daca vreau sa-mi instalez pe acoperisul casei mele, panouri solare, casa mea nefiind bransata la reteaua de curent, caci se afla intr-un loc izolat, am nevoie de vre-o autorizatie, de vreun act ceva ? Vreau sa-mi fac un sistem OFF GRID , fara sa dau curent pt. enel, il folosesc numai casnic. ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie andrei_bunea andrei_bunea Buna ziua, Am nevoie de sfaturile voastre. Bunicul meu are un pamant de 155mp cu urmatoarele caractestici: invecinare Nord Est AB: 9ml invecinare Nord ... (vezi toată discuția)
Planul de urbanism b.stefan78 b.stefan78 Vreau sa achizitionez un teren,banii o sa vina de la banca( credit bancar),banca printre alte documente imi solicita si plan de urbanism.Acum am citit pe net ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)