avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina0110

Activitate Cristina0110

Răspuns la discuția C.E.C.C.A.R.
Am uitat sa va spun ca am facut un curs de contabilitae in Marea Britanie ''AAT Level 2 Accountancy'' si as putea sa merg cu diploma sa o traduc sau sa merg sa o recunosc in Romania credeti ca as avea vreo sansa sa pot sustine examenul?
Discuție C.E.C.C.A.R.
Buna ziua as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Eu in vara termin facultatea de drept(am examenul de licenta in iunie-iulie pe care sper sa il iau cu nota mare) si as dori sa ma inscriu la cursul de expert contabil in cadrul ceccar dar nu stiu daca ma pot inscrie deoarece am vazut pe internet ca facultatea de drept este stiinta juridica si as dori sa stiu daca ma pot inscrie, pentru ca din cate am vazut se da admitere si la drept sau ar trebui sa fac un master bazat pe studii economice superioare si apoi sa sustin examenul de admitere? am incercat sa le scriu pe forum dar trebuie sa fii membru . Va multumesc
Răspuns la discuția custodie posibil copil
am mai cerut un sfat si pe un alt site unde un respectiv avocat mi-a spus ca e posibil sa fie prea tarziu pentru ea?avand in vedere ca ea a nascut in 2004 si procesul va fi pe 5 martie 2013?
buna seara as avea si eu niste intrebari daca aste posibil. Sotul meu a avut o relatie in 2004 cu o fata (relatie de 2 seri). dupa o perioada de timp 3-4 luni aceasta l-a cautat insistent spunandu-i ca este insarcinata tin sa va spun ca aceasta fata in acel timp a mai intretinut relatii sexuale cu barbati(cel putin 4). Acum am primit o citatie cum ca este chemat in instanta sa recunoasca copilul si sa faca un test de paternitate. Daca acest copil ar fi al lui am avea vreo sansa sa ii castigam custodia?(sotul meu este in anglia din 2005, lucreaza avem un venit de £3000-£3500 de lire pe luna bani pe care ii putem dovedi deoarece lucram cu acte, mai avem un baietel de 7 luni)ea nu are casa copilul locuieste cu bunica pt ca ea a fost plecata in italia anglia cu multi barbati neavand o familie si un domiciliu stabil. daca ar trebui sa platim pensie alimentara cat % ar trebui sa dam si ar trebui sa platim de cand s-a nascut copilul sau de acum de cand am primit citatia?ea nu l-a contactat din 2004 niciodata pana acum decat trimitandu-i vorbe prin diverse persoane iar acum l-a dat in instanta pe 5 martie 2013 va multumesc