Am un apartament luat cu Prima casa, am peste 5 ani de la achizitie, si m-am hotarat sa il vand.
Am solicitat si obtinut acordul de la Ministerul de Finante, gasit cumparator, solicitat si obtinut acord banca dar cand am solicitat fiscalul de la Taxe si impozite, desi sunt cu toate obligatile platite la zi, refuza sa mi-l dea pentru ca bunul este grevat de sarcini
Unde pot sa ma adresez pentru rezolvare (mi s-a spus sa sting intai debitul la banca si apoi sa il vand, daca era asa nu mai aveam nevoie de acorduri si ca sa obtin banii trebuie macar un act notarial imposibil de obtinut fara fiscal)
Incepand cu data de 03.01.2013, canalele trustului Mediapro, (8 canale SD si 3 HD) vor fi scoase din grila Dolce DTH a celor de la Romtelecom
Parintii mei detin un abonament la Romtelecom, este vorba de un abonament de tip 2play, voce + tv
Prelungirea abonamentului pe care il acestia s-a facut pe baza unei brosuri (din pacate nu pot atasa aceasta brosura, dar cuprinde multe canale dintre cele ce vor fi scoase din ianuarie - Pro TV, Acasa, Pro Cinema, Sport.ro, MTv, VH 1).
Conform acesteia eu au acceptat o grila cu un anumit numar de programe si, totodata ANUMITE programe, acea oferta sta la baza contractului (pe 24 luni) incheiat in 2011.
Contractul a fost facut telefonic, totodata s-a promis si activarea unui pachet de documentare lucru care nu s-a mai intamlat.
se poate rezilia acest abonament fara costuri, avand la baza o oferta de canale ce nu mai exista din ianuarie 2013, si vorbind si de canale de o anumita importanta (ca si audienta)