chloe a scris:
andreeavaduvescu a scris:
si eu sunt din Craiova si nu e corect sa se faca afirmatii fara dovezi.am dat si anul trecut si am picat cu 8.30,iar anul acesta m-am apucat din februarie de civil si din martie cu pp si am reusit sa intru cu 8.92.nu este un examen care nu se poate lua,dar trebuie sa fi foarte atent cum inveti ,personal am invatat cate 6-8 ore pe zi ,in conditiile in care sunt gravida in 8 luni si nu am o sarcina usoara si mai am si o fetita de 2 ani jum.trebuie sa-ti doresti cu adevarat si sa fi si ajutat,in situatia mea,dar cei care nu au fam,serviciu sau alte griji ,nu au nici o scuza ca nu invata sau ca nu au fost atenti la subiecte.e usor sa-ti bati joc prin cuvinte de altii,dar nu-i speriati pe cei care vor cu adevarat sa intre si sa invete.in dolj nu exista piata de munca decat in confectii si vanzatoare sau coafeze.s-au incris 244 de candidati pt ca avem 2 facultati de drept sau trei,sunt multe generatii care nu au reusit nimic pana acum.eu aveam un serviciu de functionar public ,dar nu ma multumea financiar,asa ca at cand am nascut prima data am hotarat ca vreau ceva mai bun si am reusit ,dar cu multa munca ,sustinere din partea sotului meu si a fam ,nu cu pile,nu cu parinti judecatori sau procurori.asa ca se poate,dar trebuie atentie si multa munca.cand unii faceau gratar de 1 mai ,de paste,altii invatau.nu aruncati cu noroi in toti si nu-i mai demoralizati pe cei care vor sa invete.bafta tuturor
Buna Andreea, si eu sunt tot din Craiova, mi-au dat lacrimile cand ai spus ca ai stat de 1 mai si de Paste sa inveti pentru ca acelasi lucru l-am facut si eu dar fara un rezultat pozitiv (am picat fara 13 sutimi). Este prima data cand dau examen, dar sunt atat de dezamagita de mine si nu imi pot reveni de loc. Vad ca fetele sunt optimiste si asteapta cu nerabdare urmatorul examen dar eu simt ca a picat cerul pe mine (probabil ca par nebuna ). Este nedrept sa spunem ca locurile au fost aranjate doar pentru ca unii dintre noi nu am luat, si intradevar in Craiova au fost multi inscrisii pt ca aboslventii de drept de aici nu prea au alta varianta, oricum felicitari pentru reusita si succes pe mai departe.
ªi eu după ce am văzut rezultatul am fost foarte demoralizată, supărată tare, miercuri şi joi, iar vineri pur şi simplu mi-am revenit, am dvenit iar optimistă şi am zis că vreasu iar să dau. Sinceră să fiu nu pot să zic că îmi doresc atât de mult să fiu grefir, căci mergând la termene prin instanţe am cam văzut cum stau lucrurile cu grefierii, dar vreau să prind experienţă într-un astfele de domeniu căci ai ce învăţa, salariul este bun, iar unde lucrez eu nu mă mai motivează nimic.