avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate Emilianovici

Activitate Emilianovici

Stie cineva seful unui Ocol silvic de stat este persoana juridica??
Discuție Noua taxa auto
Daca am o H.J ramasa definitaiva pentru imatricularea unui autoturism fara plata taxei de mediu ,acum intrand in vigoare noua taxa o platesc? Inca nu am inscris autoturismul. Multumesc.
Pentru o plangere civila din sept. 2011 sunt aplicabile dipozitiile modificarii c.pr. civila din 2012 sau raman cele din 2011.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Termen si cale de atac
Termenul pt. motivarea unui apel care este?
Răspuns la discuția Termen si cale de atac
Buna seara. Am luat eu de la judecatorie apelul prin cunostinte. Eu inca nu l-am primit.Insa la apel nu a pus motivele. Probabil de aceia nu a depus rcurs asa cum prevede H.J in prima instanta.
Am verifict si la posta dovada primirii (comunicarii )H.J care este pe 29 noiembrie. Deci eu am calculat din data de 30 noiemb. Iar apelul este inregistrat in 17 decembrie. A 15-a zi cadea vineri 14 decembrie cred ca este tardiv dar??
Va multumesc. Si sincer vreau sa mai vb. imi place ca sunteti in tema si aveti bunavointa de a discuta si a spune ce trebuie.
Răspuns la discuția Termen si cale de atac
Multumesc. Sa va explic mai bine.Hotararea in prima instanta este in favoarea mea. El a facut apel . De la posta stiu ca H.J a fost imanata pe data de 29 noiembrie 2012 si apelul apare inregistrat pe data de 17 decembrie 2012. A fost facut in termen?
Daca in H.J s[une recurs in 15 zile se poate face apel?
Care este termenul de apel . Speta H.J a fost imanata pe 29 noiembrie 2012 care este ultima zi de apel.?