1.care sant pasii ce tr urmati pentru a deschide proces de succesiune dupa frate fara copii dar cu sotie in viata?2.cam ce costuri prevede un astfel de proces in instanta? va multumesc
Spuneti-mi si mie va rog frumos care este termenul pentru deschiderea succesiunii daca fratele a decedat pe 11.sept 2012 ? Termenul este de 6 luni sau 1 an de la deces ?
va multumesc pt raspuns...imi este putin teama ca nu am cunostinte in domeniu,cumnata mea are relatii si de acceea mi-e teama...si pt ca ati fost o draguta v-as mai intreba cum se procedeaza pt inceput trebuie sa merg la judecatorie pt cerere ca nu am nici certificat de deces nici actele apartamentului-va dati seama ca nu o sa mi le dea.
1.Buna ziua. Daca nu am venit suficient si cer ajutor juridic financiar imi poate fi afectat dreptul la cota care mi s-ar cuvenii la succesiunea frateleui meu?....Adica pot fi inselat la stabilirea evaluarii apartamentului fratelui?......
2.Imi poate spune cineva cam cat ar valora un apartament 2 camere 52 mp construit in urma cu 35 de anii zona B a Craiovei...? Va multumesc pt un eventual raspuns.
Am uitat sa va spun fratele nu a avut copii,nici parinti in viata dar are sotie supravetuitoare.