avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate ovidiu11

Activitate ovidiu11

Salutare. Eu cu prietena mea așteptăm un copil dar din păcate nu ne înțelegem deloc și cel mai probabil ne vom despărți. Eu insist să rezolvăm totul la un mediator, însă ea nu dorește acest lucru, ba chiar vrea să deschidă un proces să ajungem in fața judecătorului. Întrebarea mea este, cât durează aproximativ un altfel de proces și care sunt costurile aferente? Menționez că nu suntem căsătoriți. Mulțumesc
Discuție Demisie
Buna ziua. As dori sa stiu daca pot pleca de la locul de munca fara preaviz sau cu un preaviz cu zile mai putine ? Eu trebuie sa incep serviciul la noul angajator si nu stiu daca actualul angajator accepta demisia cu zile mai putine de preaviz. As atrage vreo sanctiune in caz ca eu semnez cu noul angajator dar mai figurez ca angajat la actualul angajator chiar si cu cateva zile de suprapunere? Va multumesc
Răspuns la discuția Schimbare materii bacalaureat
dupa
Răspuns la discuția Schimbare materii bacalaureat
Deci sa inteleg ca nu se poate ? Nici macar sa mai adaug o materie in plus ? din cate stiu eu se poate da si de marire de nota la bacalaureat.
Buna. Am si eu o mica mare problema. Sunt student la o anumita facultate si mi-am dat seama tocmai acum ca nu este ceea ce imi doresc si as dori sa o schimb. Vreau sa dau admitere la facultatea de Matematica si Informatica dar imi cere bacalaureatul la matematica, materie la care nu am dat bacalaureatul. Intrebarea mea este: se poate cumva sa mai adaug o materie la bacalaureat sau sa mai dau inca o data bacalaureatul dar alte materii ? Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu niste informatii, unde si cine ar putea sa imi raspunda cu exactitate. Multumesc anticipat !