Buna. Am si eu o mica mare problema. Sunt student la o anumita facultate si mi-am dat seama tocmai acum ca nu este ceea ce imi doresc si as dori sa o schimb. Vreau sa dau admitere la facultatea de Matematica si Informatica dar imi cere bacalaureatul la matematica, materie la care nu am dat bacalaureatul. Intrebarea mea este: se poate cumva sa mai adaug o materie la bacalaureat sau sa mai dau inca o data bacalaureatul dar alte materii ? Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu niste informatii, unde si cine ar putea sa imi raspunda cu exactitate. Multumesc anticipat !
Daca Dvs. sunteti deja posesorul unei diplome de bacalaureat eliberata de MECTS, cum credeti ca mai puteti sustine inca o data acest examen :rolleyes:?
Restante si licenta...
Sunt studenta in anul trei la antropologie, si pana acum nu am mai avut nici o restanta. In sesiunea acesta de pe sem 1 al anului terminal am o restanta la ... (vezi toată discuția)
Examen titularizare
daniel26
Sunt student in ultimul an la Facultatea de informatica,as vrea sa stiu daca pot sa obtin o catedra de matematica sau ce conditii mai trebuie sa indeplinesc ... (vezi toată discuția)