avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Schimbare materii bacalaureat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Schimbare materii bacalaureat

Buna. Am si eu o mica mare problema. Sunt student la o anumita facultate si mi-am dat seama tocmai acum ca nu este ceea ce imi doresc si as dori sa o schimb. Vreau sa dau admitere la facultatea de Matematica si Informatica dar imi cere bacalaureatul la matematica, materie la care nu am dat bacalaureatul. Intrebarea mea este: se poate cumva sa mai adaug o materie la bacalaureat sau sa mai dau inca o data bacalaureatul dar alte materii ? Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu niste informatii, unde si cine ar putea sa imi raspunda cu exactitate. Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ovidiu11 , utilizator 11:36, 5 Ianuarie 2013
Buna dimineata,

Daca Dvs. sunteti deja posesorul unei diplome de bacalaureat eliberata de MECTS, cum credeti ca mai puteti sustine inca o data acest examen :rolleyes:?
Deci sa inteleg ca nu se poate ? Nici macar sa mai adaug o materie in plus ? din cate stiu eu se poate da si de marire de nota la bacalaureat.
Dupa ce a fost eliberata diploma de bacalaureat sau inainte ?
dupa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
Restante si licenta... Sunt studenta in anul trei la antropologie, si pana acum nu am mai avut nici o restanta. In sesiunea acesta de pe sem 1 al anului terminal am o restanta la ... (vezi toată discuția)
Examen titularizare daniel26 daniel26 Sunt student in ultimul an la Facultatea de informatica,as vrea sa stiu daca pot sa obtin o catedra de matematica sau ce conditii mai trebuie sa indeplinesc ... (vezi toată discuția)