avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Restante si licenta...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Restante si licenta...

Sunt studenta in anul trei la antropologie, si pana acum nu am mai avut nici o restanta. In sesiunea acesta de pe sem 1 al anului terminal am o restanta la un optional (care are trei credite si pe care l-am ales singura dintr-o lista de posibile materii) .
Problema e ca in vara am de sustinut lucrarea de liceenta ... Se poate sustine lucrarea de liceenta fara aceste trei credite? ( mentionez ca a fost exclusa posibilitatea de a fi evaluata in sesiunea de lichidari din cauza ca am lipsit la unele cursuri,iar la care am participat nu am fost destul de activa )
Pot sa imi mai iau inca un optional in acest semestru sa am nr complet de credite si sa pot sustine lucrarea de liceenta , chiar daca am aceata restanta ?
Sunt foarte ingrijorata din cauza acestui lucru ....mai ales ca la restul materiilor (care sunt obligatorii si au peste 7 credite ) am numai note de 9 si 10 ....
Ce e de facut in cazul meu ca sa pot totusi sa imi dau liceenta in acest an?
( Excluzand varianta in care sa implor profesorul sa-mi acorde dreptul la evaluarea din sesiunea de lichidari ca sa nu mai trebuiasca sa repet materia la anu... )
A mai fost cineva in situatia mea? Cum ati rezolvat problema?

Cel mai recent răspuns: irina25 , utilizator 09:35, 21 Aprilie 2011
Nu. Indiferent de tipul de materie, pana nu veti avea luate si creditele aferente acelui optional , nu va puteti inscrie si nu puteti sustine examenul de licenta. Nu conteaza celelalte note pe care le aveti, din pacate.
Multumesc mult pentru informatie.
Buna ziua am absolvit facultatea de matematica cu licenta in anul 2009, in vara anului 2009 am participat la concursul de suplinire a cadrelor didactice pentru participare am avut nevoie pe langa adeverinta de licenta si de adeverinta de modul padagogic (originalul diplomei de licenta mi s-a eliberat 6 luni mai tarziu).Am predat 1 an de zile ca si profesor debutant (calificat) in urma unei note de promovare obtinute la ex din iulie si pe baza aceleasi adeverinte de modul pedagogic (pe care scrie ca tine loc de original pana la emiterea acestuia) am mai participat si in urmatorul an la concursul de suplinire din iulie pe care l-am promovat,dar anul acesta nu am acceptat postul care mi s-a oferit in sedinta publica.Bun problema este urmatoarea dupa 2 ani de la absolvire ma duc la DPPD sa mi elibereze diploma de modul in original (am sunat in dec. 2010 si nu erau gata diplomele absolventilor 2009) si nu imi gaseste diploma.Sunt sunata dupa o zi ce am fost la d-nele secretare si mi se spune ca de fapt eu nu am promovat un ex din anul 1 de facultate si ca d-na secretara mi-a anulat adeverinta sa ma duc urgent sa mai platesc 3 ex sa ma incadreze in alta promotie ca sa imi emita diploma de modul.SPECIFIC am intrat in licenta in 2009 sunt licentiata,am contract de munca de 1 an de zile pe baza acelei adeverinte,plus ca fara acea adeverinta de modul nu ma puteam inscrie la concursul de suplinire din iulie si in ultimul rand mi-am verificat si confruntat foaia matricola cu a fostilor colegi la sectiunea de practica matematica pe toti anii sunt ADMISA.Este posibil sa mi anuleze adeverinta care tine loc de diploma si nici sa nu ma anunte macar prin corespondenta?Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Aprilie 2011
irina25, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

contestație pentru eroare administrativă și amenințare în contextul susținerii examenelor universitare razvanccr razvanccr Bună ziua, Sunt student în anul 3 la facultate și am promovat 18 din cele 19 examene necesare pentru finalizarea studiilor. Datorită structurii anului ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Anulare diploma de licenta david_rodica david_rodica Buna seara,sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret,Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene in promotia 2010.In iulie 2010 am sustinut ... (vezi toată discuția)