avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare diploma de licenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare diploma de licenta

Buna seara,sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret,Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene in promotia 2010.In iulie 2010 am sustinut examenul de licenta obtinand nota 10,in urma caruia mi s-a eliberat o adeverinta de licenta cu valabilitate de 1 an pana la eliberarea diplomei de licenta in iulie 2011.M-am inscris la masterat la drept comunitar,am sustinut examene luand note de promovare. In luna ianuarie am primit un email de la fac sa ma prezint de urgenta pt clarificarea situatiei scolare in vederea eliberarii diplomei de licenta.M-am prezentat si am avut surpriza sa aflu ca in anul 1 nu am promovat 2 restante.Restantele au fost sustinute si am luat note de promovare dar secretara nu a trimis notele la centralizator.In aceasta situatie suntem 84 de studenti.Pe parcursul celor 3 ani de studiu am fost informata de catre secretara ca am situatia scolara in ordine,fara nici o restanta. Am sustinut din nou restantele am luat note de promovare, dar rectorul facultatii vrea sa anuleze diplomele de licenta. Eu stiu ca nu are acest drept si ca diplomele de licenta se pot anula doar in baza unei hotarari judecatoresti. In cazul in care rectorul imi anuleaza diploma de licenta as vrea sa il actionez in instanta. Imi puteti spune cum sa procedez legal in acest caz si daca am vre-o sansa de a mi se face dreptate?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: david_rodica , utilizator 23:47, 14 Februarie 2011
Buna seara !
Nu inteleg de ce ati mai sustinut restantele din moment ce aveati diploma , acest lucru s-ar putea sa va coste ..... cred ca ar trebui ca toti care va aflati aceasta situatie sa initiati o actiune judecatoreasca comuna , angajand un avocat in acest sens ....
Buna seara, ideea este ca diploma de licenta se eliberaza in iulie 2011, momentam eu am doar adeverinta de licenta ce inlocuieste diploma pana la eliberare.Din cei 84 de studenti care suntem in aceasta situatie ne-am preocupat pt rezolvarea problemei doar 6 studenti,pe restul nu-i intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta - valabila sau nu in cazul dat? adriadna adriadna Buna seara,as dori sa va prezint urmatorul caz, si daca cineva poate raspunde, va rog frumos,,astept: Am sustinut examenul de licenta in iulie 2009, la univ ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta aragorn23 aragorn23 Intre anii 2004-2009 am urmat cursurile Univ Hyperyon din Bucuresti, Facultatea de Drept- ID iar in iulie 2009 am sustinut si promovat examenul de licenta ... (vezi toată discuția)