avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma de licenta - valabila sau nu in cazul dat?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma de licenta - valabila sau nu in cazul dat?

Buna seara,as dori sa va prezint urmatorul caz, si daca cineva poate raspunde, va rog frumos,,astept:
Am sustinut examenul de licenta in iulie 2009, la univ "Spiru Haret"ID,Fac psihologie, promovat.Mentionez ca in anul inscrierii si de fapt pana la licenta si dupa aceea, era in vgoare Legea 84/1995, a invatamantului, unde NU se specifica creditarea FORMEI de inv.ci a SPECIALIZARII.Dupa agitatia care a urmat din 2009 si pana in prezent, consecinta- nu mi s-a eliberat diploma.
Adeverinta eliberata, nu a fost contestata de nicio instanta, interbarea fiind..poate acum cineva sa nu-mi mai recunoasca studiile, examenul de licenta(sustinut cu toti studentii de la zi, dupa aceeasi programa, in fata aceeasi comisii),daca aceasta adeverinta si-a produs efecte? Exista un termen de prescriptie? poate ministerul educatiei sa anuleze aceste studii? multumesc,mult,,anticipat
Cel mai recent răspuns: adriadna , utilizator 19:09, 16 Ianuarie 2012
ICCJ a decis ca , diploma de licenta este VALABILA, daca nicio autoritate administrative sau instanta judecatoreasca nu s-a pronuntat in sensul revocarii/constatarii nulitatii sau anularii actului...

[ link extern ]
Da, multumesc ca mi-ati raspuns,stiu ca diploma este valabila,,,dar adeverinta? daca facultatea nu mi-a eliberat diploma in cauza scandalului inceput in 2009, dupa ce am sustinut licenta? Stiu ca este datoria facultatii sa-mi elibereze diploma, insa aceasta nu poate deoarece nu are tipizatele de la minister...si tot asa ..ne invartim in cerc..intrebare: cine poate sa conteste sau sa anuleze aceasta adeverinta? si daca se implinesc 3 ani de atunci mai poate fi atacata de cineva daca si-a produs efecte? daca am fost salarizata cu studii superioare...poate cineva sa ma retrogradeze acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abrogarea unei h.g. privind diplomele eliberate de o universitate tara2 tara2 Ati putea sa-mi raspundeti la o intrebare mai complexa? Este vorba despre controversata universitatea .......... Am terminat in 2009 specializarea Management ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Nu pot promova in grad profesional datorita lipsei diplomei de licenta, am doar adeverinta alinus1128 alinus1128 La servici urmeaza sa fiu promovata in grad profesional si am ghinionul sa fac parte dintre cei care au terminat in anul 2009 la Univ. Spiru Haret, forma de ... (vezi toată discuția)