avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate oeview

Activitate oeview

Buna seara,

Vecinul unui prieten a decedat in urma cu aproximativ 8 ani. In urma sa a ramas o oarecare mostenire, printre care si o masina. Din ce stiu, omul nu avea mostenitori si daca acestia exista, nu i-a vazut nimeni si nu stie nimeni cum as putea lua legatura cu ei. Problema este ca eu imi doresc sa reconditionez acea masina, ar exista o posibilitate sa intru in proprietatea acelui autoturism?

Va multumesc anticipat.
Dar daca perioada suspendarii a expirat in Romania, pot conduce in anglia cu permis englezesc?
Multumesc anticipat!

Mihai Costache a scris:

nu puteti deoarece exista o conventie la nivel european, semnata de catre UK care prevede recunoasterea sanctiunilor aplicate in domeniul rutier.

Buna seara,
Sunt mostenitorul unui teren de la bunicul meu, problema mea este ca pe actul de proprietate sunt 3 loturi de teren egale si 3 mostenitori, acum intrebarea mea este daca se face succesiunea si iesirea din diviziune cele 3 loturi se impart la cei 3 mostenitori sau fiecare primeste 1 lot?
Multumesc!
Răspuns la discuția Acuzatie furt calificat
Multumesc pentru raspuns,
M-am gandit si eu la faptul ca nu constituie antecedent, dar am intrebat aici pentru ca anchetatorii, mi-au spus ca am si antecedente si ca e grav, ba chiar ca o sa imi schimbe declaratia, eu mentionand ca am fost agresat. Martori nu sunt, atat impotriva mea cat si impotriva agresorului. Totusi la cat de hotarati erau politistii mi-e frica sa depun plangere de agresiune, ma gandesc ca daca m-ar scoate pe mine vinovat l-ar exonera pe colegul lor.
Eventual sa spuna ca au gasit amprentele mele acele semnalizatoare.
Am uitat sa mentionez ca eu eram in stare de ebrietate, intorcandu-ma de la petrecerea de sfarsit de an.
Multumesc inca odata pentru raspuns si va urez un an nou fericit!
Buna ziua,
In data de 01 ian 2013, Am fost agresat de un individ care sustine ca este politist.
Am primit doi pumni in zona fetei, pus pe burta si imobilizat. L-am rugat pe individ sa se legitimeze dar a refuzat, acesta a chemat organele de politie care m-au condus la sectie doar pe mine, unde am fost acuzat de furt calificat (6 semnalizatoare auto care s-ar fi gasit in apropierea mea.
Am fost amprentat fotografiat si mi-sa luat declaratie.
Problema este ca eu am mai fost arestat odata pentru posesie de marijuana pentru consum parchetul sanctionandu-ma cu o amenda administrativa.
Intrebarea mea este as putea fi condamnat pentru furt calificat chiar daca nu l-am savarsit avand in vedere antecedentele?
Mentionez ca sunt student.
Multumesc anticipat!