avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune teren in indiviziune - cotele mostenitorilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune teren in indiviziune - cotele mostenitorilor

Buna seara,
Sunt mostenitorul unui teren de la bunicul meu, problema mea este ca pe actul de proprietate sunt 3 loturi de teren egale si 3 mostenitori, acum intrebarea mea este daca se face succesiunea si iesirea din diviziune cele 3 loturi se impart la cei 3 mostenitori sau fiecare primeste 1 lot?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare/donatie vs partaj casutza casutza Buna seara, Va rog frumos sa ma lamuriti cum ar fi mai bine pentru a rezolva iesirea din indiviziune in urmatoarea situatie: 4 frati: 3 la oras 1 la tara ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune partaj succesoral grig2008 grig2008 buna ziua ! am si eu o nelamurirea! am deschis o actiune in instanta pentru o mostenire - teren vreau sa intreb, atunci cand faci iesire din indiviziune, pe ... (vezi toată discuția)
Coproprietate cote parti Catala Catala Buna ziua, Va supun atentiei urmatorul caz: In urma unei iesiri din indiviziune au rezultat 4 loturi pentru trei proprietari.Unul din loturi a ramas in ... (vezi toată discuția)