buna ziua am o intrebare prietena mea este din moldova si a fost in romania cu viza pe 2 luni ne stind ca trebuie sa revina in moldova la fiecare 30 zile cand sa intors in moldova a primit interdictie pe 6 luni si amenda 800 lei nestind de interdicti a platit amenda la timp si s-a dus la consulatu general al romaniei la balti pentru renoirea vizei dupa ce a platit toate taxele si documentele cand sa se duca sa isi ea viza i-sa spus ca are interdictie si i-sa pus o stampila in care nu i-sa dat nici un raspuns pe stampila scrie ,,consulatu romaniei la balti categorila A , B, C ,D si data de 03.12.2012 si are bifat pe categoria C ce reprezinta si daca ea a platit taxele degeaba va multumesc
va rog imi spuneti si mie ce documente imi trebiue pentru a ma casatori cu o fata cetatean rep. moldova ea are viza de scurta sedere in romania dar este minora are varsta de 17 ani. a venit insotita de mama ei care este divortata de tatal ei la care fata este in grija mamei si vreau sa ma casatoresc in romania ce trebuie sa facem si ce documente ne trebuie si de unde le luam. va multumesc mult cu stima ionel_viorel